esmaspäev, 12. juuli 2010

Wall Streeti pangad palkavad uut tööjõudu

Globaalne majanduskriis algas kaks aastat tagasi Wall Streetilt ning nüüd on Wall Streeti pangad hakanud üsna agressiivselt uusi töötajaid värbama, mis viitab sellele, et pangad on tuleviku suhtes üsna optmistlikud.

Kõrgematele ametikohtade eest pakutakse taas korralikke kompensatsioonipakette. Juhtide värbamisfirma Global Stage president Richard Stein ütles The Wall Street Journalile, et nende kliendid on pakkunud viimastel nädalatel üle miljoni dollari suurust kompensatsioonipaketti 12 kandidaadile.

„Pakkumised pole kaugeltki sellised nagu 2006. aastal, kuid sõda talentide pärast käib,“ lisas ta.

Kandidaadid saavad erinevaid pakkumisi ning ettevõtted riskivad soovitud kandidaadist ilma jääda kui nad kiiresti ei tegutse,“ kinnitas Bloombergile eFinancialCareers juht Constance Melrose.

Nii on Goldman Sachs palganud esimeses kvartalis 600 uut töötajat ning JPMorgani investeerimispanga üksus on alates aasta algusest palganud juba üle 2000 töötaja.

Üks agressiivsemaid palkajaid on investeerimispank Jefferies, kes on alates 2008. aastast suurendanud tööjõudu enam kui veerandi võrra 2241 inimeseni. New Yorgis asuva panga tegevjuht Richard Handler lausus Bloombergile, et tegemist on üks kord elus ette tuleva palkamisvõimalusega.

Kommentaare ei ole: